Svensk Orientering logotyp
30.01.2019

Framgångsrikt samarbete fortsätter – Nordic Green Energy aktivitetspartner till SOFT

Orientering
Nu står det klart att samarbetet mellan Svenska Orienteringsförbundet och Nordic Green Energy fortsätter. Nordic Green Energy går in som "aktivitetspartner miljö".

Redan 2015 inledde Svenska Orienteringsförbundet (SOFT) och Nordic Green Energy ett samarbete. Nu har ett nytt avtal undertecknats och Nordic Green Energy går in som "aktivitetspartner miljö", vilket bland annat innebär att parterna ska stötta varandra i miljö- och hållbarhetsfrågor.

- Det har varit ett mycket givande samarbete hittills så vi är ser verkligen fram emot att fortsätta på det vi byggt upp. Vi har samma vision om en hållbar framtid för människa och miljö. Tillsammans kan vi bidra till att uppfylla varandras mål, säger förbundschef Susanne Söderholm.

Mikael Söderman, Sverigechef på Nordic Green Energy, delar Söderholms glädje:

- Vi är stolta över det arbete och det engagemang Svenska Orienteringsförbundet och dess medlemmar visar prov på både i tävlingsterrängen men också i andra frågor som miljö- och hållbarhet. Vi har gjort mycket ihop och tillsammans tar vi nu ut riktningen mot nya viktiga mål. Ett roligt och spännande 2019 väntar!

Nordic Green Energy är Sveriges har erbjudit grön el och gröna energilösningar sedan starten år 2000. Målet är att all el i Sverige ska vara grön.

Svenska Orienteringsförbundet består av 600 föreningar med 84 000 medlemmar. Vi är en idrott för alla, med framgångsrika landslag, en omfattande tävlings- och ungdomsverksamhet samt aktiviteter som hittaut, naturpasset och motionsorientering för allmänheten. Våra medlemsföreningar arrangerar varje år runt 600 tävlingar och stora evenemang som Tiomila och O-Ringen.

RELATERADE NYHETER

240419 TSK Tildaandersson3
Tullinge SK är flest på Tiomila
240413 Smnatt Simonhector Hugomattsson
Simon Hectors väg till första SM-guldet som senior
st tuna vinner
IFK Göteborg och Stora Tuna OK vann den andra deltävlingen i Stafettligan
Fler nyheter