27.03.2024

Smålands OF söker ledare.

Orientering
Lägerledare sökes till våra läger.
Smålands OF söker lägerledare 2024

PM för lägerledare att skriva ut finns HÄR

Nu söker vi Juniorer, yngre seniorer och andra hugade orienterare med småländsk anknytning för att jobba som lägerledare på följande läger:

 

  • USM-läger, 24–26 maj, med läger bas i Eksjö. Fredag kväll till söndag lunch. Vi söker 3–4 hjälpledare.
  • Regionläger, för 14-åringar, 17–20 juni, i Osby nordöstra Skåne. Måndag lunch – torsdag Vi söker 2–3 hjälpledare.
  • Västervikslägret, breddläger för 11 - 16 år, 24–28 juni. Måndag lunch – fredag lunch för ledare, ungdomarna anländer tisdag. Vi söker i huvudledare och 4–5 hjälpledare.

Till läger 1 och 2 söker vi hjälpledare.

Hjälpledarnas ansvar: Genomgångar före/efter träningspassen samt uppföljning och tips att tänka på, arvode 600 kr/dag.

Till läger 3 söker vi huvudledare och hjälpledare.

Huvudledarens ansvar: Planering av träningsupplägg och träningar i samarbete med Västerviks OK samt kontakter med SmOF kansli. Deltagarna på Västervikslägret är yngre än på de andra lägren krävs tydligare aktiviteter och tider mellan träningarna med sociala aktiviteter och lekar. Ett krav är att du har körkort och tillgång till bil.

Arvode huvudledare 1000 kr/dag

Hjälpledarnas ansvar: uthängning och inplockning av skärmar och enheter, framtagande av frukost och stöd vid andra måltider, genomgångar med tips att tänka på före och efter träning samt i vissa fall uppföljning, ansvara för att planera och genomföra sociala aktiviteter samt gemensamma lekar och att aktivt interagera med deltagarna.

Arvode hjälpledare 800 kr/dag.

Skicka ansökan med kort beskrivning av dig och om du har tidigare erfarenhet av att leda unga samt motivering varför just du skulle vara lämplig som ledare i SmOF regi.

Ange vilket/vilka läger du är intresserad av att jobba på. För att bli aktuell som ledare behöver du uppvisa ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret till din ansökan. Du beställer utdraget lättast via denna länk.  https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-annan-verksamhet/ utdraget skickas direkt på mail.

Tidigare ledare erfarenheter är självklart meriterande, likaså är det en fördel om du har körkort och tillgång till bil.

Skicka din ansökan till smof@orientering.se senast den 24 april 2024.

Läger tilldelning meddelas senast 1 maj 2024, alla sökande kommer få svar oavsett om vi kan erbjuda dig jobb i SmOF regi ledare eller ej.

 

Välkomna med Er ansökan Smålands OF Ungdom/Juniorkommittén

RELATERADE NYHETER

Småland Mot Mål
SSM nu avgjort
Polder Se Specialister (1)
Pölder Cup 2024 har startat.
Kartanalys
USM-läger i Eksjö 24-26 maj
Fler nyheter