Kul att du testar nya orientering.se! Hittar du något som ser konstigt ut, rapportera det här!
Arrangemang
12.03.2023 Inbjudan arrangörsträff barmarkssäsongen 2023
 • Kom ihåg att anmäla er senast den 16 mars via denna länk :

  https://forms.gle/jzS8voh8QhhkvvtN6

  Mer information hittar ni här.

 • Arrangörsträff inför barmarkssäsongen 2023 den 28 mars kl 18.00 i Idrottsförbundets lokaler i Umeå.

  Här kommer nu den fullständiga inbjudna till arrangörsträffen den 28 Mars. Här finns all information i en pdf-fil.

  Det kommer att vara möjligt att följa träffen via Internet. Tävlingskommittén förväntar sig att arrangerande klubbar deltar med en eller flera personer i ansvarig  ställning. Anmälan via Eventor (logga in och sök under klubbaktiviteter), här är en länk
 • Kom ihåg att ni kan söka medel från VOF-fonden två ggr per år, höst och vår. Sista ansökningsdag på våren är den 31 Mars.

  Här hittar ni mer information om VOF-fonden (vad ni kan söka för och hur mycket), och här laddar ni ned en mall (word-fil) som ni använder när ni skriver ansökan.
 • VOF bedömer att de förslag som presenteras i SOFT:s organisationsutredningen kan få stor påverkan på västerbottnisk orientering. Vi är av den anledningen angelägna om att många sätter sig in i utredningen och de frågor som redan rests från olika håll i landet. Se följande länk

  Träffen kommer att genomföras på kvällstid i Umeå men ni kommer även att kunna delta via länk. Mer information om träffen kommer att publiceras här längre fram, men för nu notera kvällen den 20 April i era kalendrar.
DSC01930