Butiken

I Butiken finns olika material och hjälpmedel för föreningen och för dig som föreningsledare.
Tryckt Material Grön, Vit, Gul
I Svenska Orienteringsförbundets butik finns flera olika material och hjälpmedel som föreningen kan använda i sin verksamhet. Det kan handla om material för att kunna genomföra ett tävlingsarrangemang eller Naturpasset. Här finns också material för introduktion av nya orienterare och enkla kompasser lämpliga för introduktion. Olika typer av märken är en annan kategori.

Sedan flera år tillbaka har Svenska Orienteringsförbundet ett samarbete med SISU Förlag kring produktion av utbildningsmaterial för såväl ledare som utövare. Dess produkter säljs direkt via SISU Förlag. Här finns även en mängd andra material för idrottsutbildning i olika former. 

Genom att klicka på bilderna kommer du direkt till en beskrivning av respektive produkt samt möjlighet att beställa det du vill ha.
Hos SISU Förlag finns utbildningsmaterial för orientering och andra idrotter. Dessutom finns en mängd utbildningsmaterial som är gemensamma för hela idrottsrörelsen.


Inom arrangemangsmaterial finns bland annat kontrollskärmar, snitselband, plastfickor och annat som behövs för att genomföra olika typer av arrangemang.


Inom Naturpassetmaterial finns allt som behövs för att kunna arrangera Naturpasset och profilera Naturpasset i butiker och andra återförsäljare.


Inom lärmaterial och kompasser finns material för att nya orienterare ska få en bra introduktion till orienteringsidrotten.


Beställ tryckt material kopplat till våra Orienteringskurser. Du kan även ladda ner materialet gratis på Orienteringskurser.


Inom utvecklingsmärken finns märken som är kopplade till färgtrappan och de olika färdigheter som finns beskrivna inom respektive färg. Här kan du läsa mer om utvecklingsmärken

Inom utvecklingsmärken finns även tävlingsmärken för både barn och ungdomar samt vuxna. 


Smycken med orienteringsanknytning.

KONTAKT BUTIKEN

2022_Personalporträtt_Agneta Deckner_Caroline Karlsson

Butiken, prenumerationer Orienteraren, utmärkelser, SM-medaljer

Agneta Deckner

0104765363