Det svenska stafettlaget under upploppet på VM i Danmark sommaren 2022.

Bild: Fredrik Tanfara/Svenska Orienteringsförbundet

22.02.2023

Fortsatt samarbete mellan förbundet och Landshypotek Bank

Orientering
Landshypotek Bank fortsätter som premiumpartner till Svenska Orienteringsförbundet i ytterligare två år.

Sommaren 2020 inleddes samarbetet mellan förbundet och Landshypotek Bank när banken blev huvudpartner till Hittaut, som förra året hade över 100 000 deltagare och fanns representerade på 91 olika orter.

I februari 2022 blev banken även premiumpartner till Svenska Orienteringsförbundet. Nu fortsätter det utökade samarbetet, som bland annat innebär att Landshypotek Banks logotyp även framgent kommer att synas på landslagskläderna.

Vi tycker att det finns fina kopplingar mellan Landshypotek Bank och Svenska Orienteringsförbundet. Vi bygger båda på något traditionellt men utmanar med nytänk och är moderna, väl passande i samtiden. Våra kunders ägande och omsorgsfulla brukande bidrar till upplevelserna i skog och mark.

– Samtidigt är orienterarna medvetna om vikten av att göra aktiva och kloka vägval, i skogen och i livet. Det är något som vi känner ligger nära oss och våra kunder – oavsett om det handlar om att vistas mer i naturen, upptäcka nya vägar eller att välja en annan bank än den traditionella, säger Tomas Uddin, marknads- och kommunikationschef på Landshypotek Bank.

Förbundet gläder sig åt det fortsatta samarbetet:

– Jag är väldigt glad och tacksam över att våra vänner på Landshypotek Bank förlänger sitt partnerskap med Svensk Orientering. Som premiumpartner till förbundet, och fortsatt huvudpartner till Hittaut, är de idag en av våra viktigaste partners, säger Fredrik Tanfara, marknads- och försäljningschef på Svenska Orienteringsförbundet.

– I dessa tider känns det extra bra att ha en partner inom banksektorn med starka erbjudanden, kopplat till sparränta och inte minst bolån, till förmån för orienterings-Sverige. Men framförallt är vårt starka partnerskap grundat på en gemensam syn kring skog-, natur- och hållbarhetsfrågor, fortsätter Tanfara.

Landshypotek – finansiering av jord- och skogsbruk sedan 1836

Landshypotek grundades 1836 och är idag till utlåningen en av de tio största bankerna i Sverige. Banken räknas vara av systemvikt för jord- och skogsbruksnäringen. Historiskt lånar kunderna till jord och skog men banken växer nu även inom bolån till hus samt sparande. Landshypotek Bank ägs av dess cirka 36 500 jord- och skogsbrukskunder organiserade i en ekonomisk förening, har drygt 210 medarbetare och verkar över hela landet.

Läs mer om Landshypotek Banks partnererbjudande till SOFT:s medlemmar.

 

 

 

 

RELATERADE NYHETER

240413 Smnatt Simonhector Hugomattsson
Simon Hectors väg till första SM-guldet som senior
st tuna vinner
IFK Göteborg och Stora Tuna OK vann den andra deltävlingen i Stafettligan
Veronika Kalinina stämplat i mål som segrare i D21
Hector och Kalinina är svenska mästare i nattorientering
Fler nyheter