17.10.2024

Nytt jobb: projektledare till O-Ringen Stockholm 2027

Svensk Orientering
Vi söker nu en projektledare för att leda projektet O-Ringen Stockholm 2027. Vi erbjuder en stimulerande roll och ett utvecklande arbete i en miljö med stora möjligheter att påverka och utveckla genomförandet och arrangemanget. Tjänsten är unik och blir ett minne för livet!

För varje O-Ringen byggs en lokal organisation upp på orten för genomförandet. Din viktigaste uppgift som projektledare för O-Ringen Stockholm 2027 är att få den lokala organisationen att fungera så bra och smidigt som möjligt. Du är som projektledare först in i projektet och kommer börja med att rekrytera och forma en lokal ledningsgrupp. Tillsammans med den och den fasta organisation som arbetar inom Svensk Orientering Events AB (tidigare O-Ringen AB) kommer du att planera och genomföra projektet. Under projektet kommer fler och fler funktionärer att rekryteras, och här är det viktigt att skapa ett positivt klimat så att den ideella kraften stimuleras och tas till vara. Här kan du göra skillnad! I projektets slutskede kommer över
1 000 funktionärer att vara engagerade i genomförandet, därför är samarbete och gemenskap viktiga delar i ett lyckat O-Ringenprojekt.

Låter det här som något för dig? Läs mer om tjänsten här. 

RELATERADE NYHETER

Vilken är er favoritsoppa?
Månadens Soppa: En ny satsning för gemenskap och smakupplevelser
240717 Martinregborn VM2024 Tildaandersson
Evenemangssäljare till Svensk Orientering
DSC06036
Dags att anmäla dig till Junior- och seniortränarutbildning modul B
Fler nyheter