Svensk Orientering logotyp
29.10.2014

Tom Hollowell ny Generalsekreterare på IOF

Orientering
Under onsdagskvällen offentliggjorde Internationella Orienteringsförbundet, IOF, att Tom Hollowell är klar som ny generalsekreterare

I vinter kommer Barbro Rönnberg att gå i pension och därmed lämnar hon sitt uppdrag på IOF. Under onsdagen meddelade IOF att hennes ersättare blir Tom Hollowell, tidigare förbundschef på Svenska Orienteringsförbundet.

-          Vi har alltid tänkt att det kommer att bli en svår uppgift att hitta en ersättare till Barbro Rönnberg. Nu är vi verkligen glada att vi i Tom Hollowell har hittat en person med stor erfarenhet och av rätt kaliber, säger Internationella Orienteringsförbundets president Brian Porteous på IOF:s hemsida.

Porteous framhåller Tom Hollowells breda erfarenhet:

-          Tom har varit orienterare, arrangör, lagledare och dessutom chef för både O-ringen och Svenska Orienteringsförbundet och vi tror att han kommer att ha mycket att ge i arbetet för att öka synligheten för sporten globalt, att utveckla sportens kommersiella sidor och att säkra våra olympiska ambitioner. 

Läs hela nyheten på IOF:s hemsida.

RELATERADE NYHETER

EM-brons 2024
EM-brons i stafett till de svenska damerna i Ungern
Sveriges förstalag med Albin Ridefelt, Emil och Viktor Svensk springer i mål som silvermedaljörer på EM-stafetten.
Silver för Sveriges herrar på EM-stafetten i Ungern
. Jens Rönnols, flankerad av Axel Elmblad till vänster och Max Peter Bejmer, ersätter Gustav Bergman på tisdagens EM-stafett i Sverige lag 3.
Jens Rönnols ersätter Gustav Bergman på EM-stafetten
Fler nyheter