Svensk Orientering logotyp
26.08.2016

GBG Teknikträning börjar igen

Orientering
Nästa vecka drar GBG Teknikträning igång igen efter sommaruppehållet. 16 träningar väntar under hösten. Alla är välkomna på dessa, oavsett ålder eller ambitionsnivå.

Svårigheten på övningarna är anpassad till elitlöpare, men det finns alltid ett kortare alternativ, så både äldre och ungdomar som vill ha ett utmanande teknikpass kan få ut en hel del av dessa träningar.

Upplägget kommer att se ut som det gjort tidigare. Anmälan görs på Eventor, senast på tisdag kväll. Man kan välja mellan att vara med på orienteringsgymnasiets träning på onsdag morgon, ca klockan 08.30, eller att få en PDF med kartan för att skriva ut själv och träna när man önskar. Torsdag klockan 18.00 rekommenders som träningstid, kul om många passar på att träna samtidigt. Om man inte har tilgång till lämplig skrivare kan man också beställa en utskriven karta och hämta den i postlådan utanför Göteborgs OFs lokaler i Skatås. 

Alla GBG Teknikträningar som gjorts sedan hösten 2014 finns arkiverade, så har man missat någon finns chans att springa den i efterhand. De hittas på Göteborgs OFs hemsida under Arkiv GBG Teknikträning. Där finns en beställningsfuktion där man omgående kan få tillgång till träningskartan och skriva ut den själv. På de flesta träningarna är kontrollerna markerade med röd sprayfärg, som brukar sitta kvar hyfsat i minst ett halvår.

Första träningen för hösten är vid Guddehjälm utaför Kungälv. Det blir en medeldistans med många riktningsändringar. Banan går i ett område med måttlig kupering och som växlar mellan löv- och barrskog.

Anmälan och mer info

RELATERADE NYHETER

1
Landslaget valde Göteborg
IPS
IP Skogen stängt annandag påsk, men ...
Varserien Liggande
Inbjudan Vårserien 2024
Fler nyheter