Svensk Orientering logotyp
21.05.2015

Intensiv orienteringsvecka väntar

Orientering
Nästa vecka finns det väldigt många orienteringsaktiviteter att välja på, allt från Motionsorientering till landslagssamling.

Motionsorientering blir det både på tisdag och onsdag. Sävedalens AIK ordnar den på tisdagen vid Kåsjön och IFK Göteborg har hand om den på onsdag i Skatås. Mer information om Motionsorienteringarna hittar du här.

På tisdag arrangerar IK Uven 4:e etappen av vårserien i Bunketorp. Som vanligt är det många som har anmält sig. Det är redan 365 anmälda och anmälan är öppen tre dagar till. Kanske kan noteringen från förra etappen slås, då var det hela 590. Anmälan och information.

Göteborg Majorna OK arrangerar 3:e etappen av Icebug Sprintcup på onsdag. Där är samlingsplatsen Vallhamraskolan i Sävedalen. Anmälan och information.

På torsdag kör det ihop sig rejält. Då är landslaget på plats och ska genomföra två träningsdagar med sprinttema. Dessa träningar är öppna för alla som vill vara med och utveckla sina sprintfärdigheter. Totalt är det fyra sprintpass med efterföljande analys. Mer information och anmälningsformulär hittar du  här Sista dagen för anmälan är i dag.

Om man bara vill vara med på kvällspasset på torsdag så samkörs det med GBG Teknikträning. Så om du anmäler dig dit är det landslagets träning du hamnar på. Vid träningstillfället används Sport Ident, men för den som önskar springa övningen vid ett senare tillfälle är ambitionen att märka ut kontrolpunkterna med snitsel. Anmälan.

På torsdag har det tyvärr blivit en kollision, då GMOK arrangerar GOF:s Jukolaträning. Den lades denna dag för att inte krocka med Icebug Sprintcup på onsdagen. Det är inte så lätt när dagarna inte räcker till. Man får alltså välja mellan sprint- eller Jukolaträning på torsdagkvällen. Jukolaträningen är vid Svarte mosse i Torslanda. Anmälan och information.

Landslaget avslutar sen sina träningsdagar med ytterligare två pass på fredag.

Till detta kommer givetvis en del klubbträningar, så det är verkligen fullt upp för den som vill orientera den här veckan.

RELATERADE NYHETER

1
Landslaget valde Göteborg
IPS
IP Skogen stängt annandag påsk, men ...
Varserien Liggande
Inbjudan Vårserien 2024
Fler nyheter