Svensk Orientering logotyp
11.12.2014

Utbildningshelgen

Orientering
Varje år, 2009 - 2014, har Västergötlands Orienteringsförbunds utbildningshelg, VOF Academy Weekend lockat ett par hundra deltagare, från det egna och angränsande distrikt. För andra gången genomförs helgen i Vara.

Inför 2015 är mycket av det tidigare kvar men även ett par nyheter!

En stor satsning görs kring Aktivspåret, som innebär träning och teori för aktiva från 15 år och deras tränare/ledare.

Anneli Östberg f.d landslagsledare för både juniorer och seniorer, som gör succé i egen regi. Inspirerar kring utveckling och individ. Dessutom kommer Harri Viinamäki som i orienteringskretsar är känd för att vara HelenaJanssons FYS-tränare, men har även uppdrag av landslaget och coachar numer flera löpare som håller högsta elitklass. Samt Björn Mårtensson, erfaren orienterare som har varit drivande i företaget FYSTEAMETi Mariestad. Björn har specialiserat sig påtester, träning och utbildning för företag, idrottslag och individer på elitnivå.

 

Inbjudan som pdf 

Komplett inbjudan med all information samlad på ett ställe, finns här

Teman/ ämnesval
För att, om möjligt, underlätta för dig att hitta din/dina utbildningsval har utbudet deltas in i olika teman. Dessa uppdateras efterhand unnder november och kommer dyka upp i menyn till vänster. Du kommer då kunna klicka på länken och se bara de utbildningar som hör till valt tema.

Aktivspåret
Kanonstart på OL-året 2015!

För alla som vill ha en aktiv utbildningshelg med inriktning på den egna orienteringssatsningen och för dig som är tränare/ledare för de lite äldre ungdomarna och juniorerna (+15) erbjuder vi ett helt eget spår. Aktivspåret!

Anneli Östberg. inspirerande, fd landslagsledare förgyller utbildningshelgen
Anneli har med sina 27 år inom pedagogiska och coachande yrken en gedigen kompetens i att utveckla individer, grupper och organisationer. De senaste tre åren har hon föreläst och utbildat företag och organisationer i vad hon anser är nyckeln till framgång. Under en kvällsföreläsning ger hon sin bild kring individutveckling och ledarskap inom orienteringssporten. Läs mer här.

Anneli kommer även att hålla i delar av Aktivspåret under både lördagen och söndagen samt ge en förmiddag åt ungdomsledarna på söndagen. En förmiddag ni absolut inte vill missa!

Medtag egna datorer
För kurser som kräver datorer ska egen dator med nödvändig programvara medtagas!

Anmälan
Anmäl dig senast den 16 januari! Till formulär

Se kursbeskrivningar  för vad som gäller respektive utbildning.

RELATERADE NYHETER

1
Landslaget valde Göteborg
IPS
IP Skogen stängt annandag påsk, men ...
Varserien Liggande
Inbjudan Vårserien 2024
Fler nyheter