Svensk Orientering logotyp
18.04.2016

Fortsatta problem med undersidor och länkar

Orientering
Problem med webbadresser och länkningar till distrikts- och undersidor till www.svenskorientering.se kvarstår. Tillsammans med IdrottOnline har vi upptäckt och åtgärdat en rad fel, men ännu är vi inte i hamn. Vi ber om ursäkt och hoppas att ni har tålamod.

Felet har uppstått på grund av förändringar som gjorts i IdrottOnline vilka har påverkat våra och andra förbunds hemsidor. Problemen har inte att göra med lanseringen av vår nya sajt orientering.se eller bytet av webbadress för förbundssidan, till svenskorientering.se.

Vi beklagar det inträffade och de negativa konsekvenser det här har innebär. Förhoppningsvis är allt snart åtgärdat.

Tips: Om du har ett stort behov att komma in på en förbundssida som inte funkar kan du testa att manuellt ta bort /IdrottOnlineForbund/Orientering/SvenskaOrienteringsforbundet från urlen/adressen.

Exempel: Letar du efter tävlingsreglerna klickar du dig fram till Arrangera/Tävlingsregler och anvisningar. Visas då adressen http://www.svenskorientering.se/IdrottOnlineForbund/Orientering/SvenskaOrienteringsforbundet/Arrangera/Tavlingsreglerochanvisningar/ så kommer sidan inte att fungera. Då kan du manuellt klippa bort /IdrottOnlineForbund/Orientering/SvenskaOrienteringsforbundet och försöka med följande länk: http://www.svenskorientering.se/Arrangera/Tavlingsreglerochanvisningar/

För vidare kontakt: kontakt@orientering.se

RELATERADE NYHETER

Banläggare SM
Digital informationsträff om att ingå i SOFT:s arrangörslandslag
20240511 Inbjudan Informationsträff Nya Coacher Bild
Informationsträff om att ingå i SOFT:s arrangörslandslag
Kartatumkompass
Uppdaterade kartnormer
Fler nyheter