02.06.2023

Webbinarium 5 juni - Förslag till framtidens tävlingsprogram

Orientering
Måndag den 5 juni genomförs ett nytt öppet lunchwebbinarium, där svaren presenteras från enkäten om förslag till framtidens tävlingsprogram, vilket behandlar värdetävlingar inom orienteringslöpning från 2025 och framåt. Ta del av vad andra tycker om förslaget och hur det har reviderats utifrån dessa svar.
Under de senaste åren har SOFT samlat in synpunkter på basupplägget för nivå1-tävlingar i tävlingsprogrammet, vilket landat i ett antal förslag på justeringar att införa från säsong 2025 och framåt. 

Under 2023 har ett öppet lunch-webbinar hållits där förslaget presenterades, vilket också har spelats in och finns tillgängligt att se i efterhand. Synpunkter har därefter samlats in genom en enkät. 

Nu är enkäten stängd och svaren presenteras på ett lunch-webbinar måndag den 5 juni 11:30-13:00, tillsammans med ett uppdaterat förslag till basupplägg för tävlingsprogrammet från 2025 och framåt. Träffen inkluderar även basupplägget för den nya Stafettligan.  

Du kan läsa enkätsvaren i sin helhet via länken nedan. 

Lunch-webbinaret kommer att spelas in. Efter 5 juni kan synpunkter lämnas som fritext i en särskild ny enkät, vilken också återfinnas på sidan nedan. 

Välkommen att ta del av webbinaret och att ställa dina frågor!

På denna sida finner du mer information och länkar.

RELATERADE NYHETER

Svensk Orientering logotyp
Uppdateringar i regelverk och stöddokument 1 juli
Banläggare SM
Digital informationsträff om att ingå i SOFT:s arrangörslandslag
20240511 Inbjudan Informationsträff Nya Coacher Bild
Informationsträff om att ingå i SOFT:s arrangörslandslag
Fler nyheter