MTBO-läger i Kil
11.03.2018

MTBO-läger i Kil

Mountainbikeorientering
Den som var med på O-Ringen i Arvika och deltog i MTBO-etapperna i Kil vet vilken fantastisk terräng med snabbcyklade stigar som finns där. Nu bjuder Värmlands OF in till ett MTBO-läger helgen den 13-15 april.

Information och möjligheten att anmäla sig har legat ute ett tag, men än finns det platser kvar för den intresserade. Syftet med helgen är att få en bra träningshelg innan säsongen drar igång, med fokus på kartläsning och teknik.

Alla tävlingar och träningar kommer att ha en svårare och en lättare bana att välja mellan så att det finns något för både den rutinerade och nybörjaren. Banorna kommer även gå att korta ner om det önskas. Ett perfekt tillfälle alltså för den som vill prova på och testa denna fantastiska idrott.

Lägret börjar med en nattorientering (medel) på fredagen och under lördagen finns det ett helt smörgårdsord av träningar och aktiviteter: två träningar, en stämplingsbana och en kortare tävling om cirka 15-20 minuer. Söndagen avslutas med en medeldistanstävling som jaktstart.

Du hittar mer information om lägret här på Eventor

Och det finns också en Facebook-grupp där du kan få ytterligare information.

 

RELATERADE NYHETER

220720 Masstart Sebastian Svärd Bild 3 Malin Dunfors
Full fart mot EM i Polen - här är MTBO landslaget 2024
Signe Feil, Sundsvalls OK från svenska cupen under 2023
Här är programmet för svenska cupen i MTBO 2024
Rasmus Nordgren cyklar på en stig genom skogen i Haninge.
Nordgren och Gustafsson cupvinnare
Fler nyheter