Killer

Asså jag fattar inte. Vad är killer?

Killer är en lek som går ut på att eliminera sina motståndare och samtidigt överleva själv. För att eliminera en motståndare finns det en mängd olika sätt, eller “vapen”. Du får ett namn på en person som du ska eliminera, samtidigt som någon annan har fått ditt namn. Alla jagar alltså någon samtidigt som de själva är jagade.

Killer är trots sitt brutala namn en jätterolig lek som blivit tradition på O-CAMP. Det går att både gå in i leken fullt ut, eller att vara lite mer passiv och invänta det perfekta läget. Som alltid är det inte tillåtet att eliminera under samlingar eller under orienteringsträningarna, från och med att man går till start tills dess att du gått i mål och stämplat ut.

Spelet kommer i år att gå via en app, istället för de traditionella lapparna. På så sätt hoppas vi kunna leka leken hela vägen in i mål, utan strul! För att vara med behövs en mobil som kan ta emot sms och använda internet. Du anmäler dig när du checkar in på lägret eller senare under söndagskvällen. Då uppger du namn, klubb och telefonnummer. Om du inte har en mobil så löser vi det.