11.06.2024

Frebaco ser till att deltagarna på O-Camp orkar hela lägret

Orientering
Det är bara några dagar kvar till O-Camplägret i Borås. Det drar igång nu på söndag 16 juni och då kommer det att komma över 160 ungdomar, 15 klubbledare och ett 20-tal O-Campledare till Borås Camping. Då gäller det att se till att det finns mat till alla. Frebaco kvarn är en av de leverantörer som bidrar generöst, genom att skänka matgryner, müsli och flingor, så att det räcker hela veckan.

Frebaco Kvarn har sedan 1979 förädlat spannmålsprodukter från den bördiga Västgötaslätten och erbjuder produkter av högsta kvalitet på ett långsiktigt hållbart sätt. Gynnsamt för företaget är också närheten till råvaror och samlad kunskap om hur man bäst bevarar både det nyttiga och den goda smaken i dem.

Basen i alla Frebacos produkter är närodlande spannmål. En naturlig och allsidig råvara som är en given grund i all näringsriktig kost.

- Den mat vi äter spelar roll för vårt välbefinnande. För oss är det en självklarhet att våra produkter alltid är naturliga och hälsosamma. Men det handlar minst lika mycket om att maten vi äter smakar gott och att vi får en stund att koppla av och njuta, säger Beatrice Holmström, marknadschef på Fazer Kvarn AB.

Beatrice vill även poängtera att den viktigaste ingrediensen på kvarnen är alla kompetenta medarbetare.

- Det är deras kunnande, erfarenhet och engagemang som gör oss till dem vi är. Tillsammans med våra lokala samarbetspartners ser de till att vi hela tiden utvecklas och att våra produkter håller högsta kvalitet.

Läs gärna mer om Frebaco på www.frebaco.se. Där hittar du även en hel del recept som inkluderar Frebacos produkter.

RELATERADE NYHETER

Vänern Lidköping
Semestertider på kansliet
Skärmbild 2024 07 04 111243
USM 2024
DSC 1731
Förändringar i tävlingsreglerna
Fler nyheter