03.04.2024

Inbjudan till webbinarium - Uppdaterade kartnormer

Svensk Orientering
Är du kartritare, kartkontrollant eller hanterar kartorna i din förening? Från och med den första januari 2024 gäller den nya version 6 av kartnormerna för skog (ISOM 2017) och sprint (ISSprOM 2019) under en övergångsperiod hela 2024. I dessa två webbinarium presenteras vad som är uppdaterat i respektive kartnorm.

I dessa två webbinarium berättar Fredrik Ahnlén, Kartansvarig vid SOFT, om vad som är uppdaterat i kartnormerna och vad detta innebär för oss som använder och hanterar kartor. 

Tisdagen den 9 april kl.11:30-12:15 är dagen och tiden för dig som vill lyssna och kunna ställa frågor om kartnormen för skog ISOM 2017-2 version 6.

Veckan efter, tisdagen den 16 april kl.11:30-12:15 är dagen och tiden för dig som vill lyssna och kunna ställa frågor om kartnormen för sprint ISSprOM 2019-2 version 6.

Missar du ett tillfälle kan du ta del av inspelningen i efterhand då den publiceras i utbildningsportalen. Varmt välkommen!

Första gången du vill delta i ett webbinarium i serien anmäler dig både till utbildningen "Webbinarium - Förbundet informerar och inspirerar" och till det specifika webbinarium du vill vara med på. Vill du sedan ta del av fler webbinarium så anmäler du dig till de ämnen/tillfällen du finner intressanta. Är du anmäld till serien kan du ta del av alla inspelningar från tidigare webbinarium. 

Direktlänk till serien Webbinarium - Förbundet informerar och inspirerar i utbildningsportalen.

Vill du veta mer om utbildningsportalen finns det en sida för frågor och svar om portalen som du når genom att klicka här.

RELATERADE NYHETER

Helsingborgssok71
Inbjudan till webbinarium – Inkludering - Världens möjlighet!
Stjärnkampen Kopiera
Inbjudan till webbinarium – Stjärnkampen – Årets uppdrag 2024
20240421 Diagram Medlemskap
Inbjudan till webbinarium - Verksamhetsuppföljning - så här går det för svensk orientering
Fler nyheter