19.01.2024

Inbjudan till webbinarium - Hittaut – tips och framgångsfaktorer för att arrangera Hittaut

Svensk Orientering
Överväger ni att arrangera Hittaut? Eller vill ni höja erat Hittaut-arrangemang till ytterligare nivåer? Då ska ni delta i detta webbinarium.

Erik Almséus informerar om vad Hittaut är och Andreas Davidsson, projektledaren för Hittaut Hudiksvall gästar och delar med sig av tips och framgångsfaktorer ifrån deras projekt. Detta tillfälle erbjuder möjlighet att ställa frågor och utbyta tankar och erfarenheter.

Den 24 januari kl.20:00 är dagen och tiden för dig som vill lyssna och kunna ställa frågor. Missar du det tillfället kan du ta del av inspelningen i efterhand då den publiceras i utbildningsportalen. Varmt välkommen!

Första gången du vill delta i ett webbinarium i serien anmäler dig både till utbildningen "Webbinarium - Förbundet informerar och inspirerar" och till det specifika webbinarium du vill vara med på. Vill du sedan ta del av fler webbinarium så anmäler du dig till de ämnen/tillfällen du finner intressanta. Är du anmäld till serien kan du ta del av alla inspelningar från tidigare webbinarium. 

Direktlänk till serien Webbinarium - Förbundet informerar och inspirerar i utbildningsportalen.

Vill du veta mer om utbildningsportalen finns det en sida för frågor och svar om portalen som du når genom att klicka här.

RELATERADE NYHETER

Helsingborgssok71
Inbjudan till webbinarium – Inkludering - Världens möjlighet!
Stjärnkampen Kopiera
INBJUDAN TILL WEBBINARIUM – STJÄRNKAMPEN – VAD ÄR DET?
20240421 Diagram Medlemskap
Inbjudan till webbinarium - Verksamhetsuppföljning - så här går det för svensk orientering
Fler nyheter